Häftiga uppfinningar 2016

Häftiga uppfinningar 2016

Nu har det gått 5 månader sedan det nya året och jag har samlat på mig massa häftiga uppfinningar som jag har läst om och som jag tror på. I det här inlägget har jag tänkt att dela med mig av dessa. Är du företagare som jag så kommer du få gott med inspiration från dessa idéer, så att det till och med räcker och blir över, låt mig börja!

1. Sladdlösa In-ear hörlurar

sladdlosa-in-ear-horlurar

Dessa har jag längtat efter en längre tid. Alla mina in-ears går sönder efter några månader, främst för att jag drar i sladden för att ta ur hörlurarna och efter det tag så brukar det bli glapp. Nu slipper jag det, det enda negativa är möjligen att det är mycket enklare att tappa bort dessa.

2. Inge mer håravfall

spikecap-mot-haravfall

Den här mössan mot håravfall med namnet Spikecap förhindrar att man tappar hår, den här uppfinningen är inte till mig utan till min man som har börjat bli gammal och tappar hår. Tror han kommer älska den här!

3.  Gummi-plast-sak för hygien

gummi-tval

Vet inte riktigt vad jag ska kalla den här uppfinning så det får bli ”Gummi-plast-sak”. Den fungerar som ni ser på bilden på det viset att den kommer åt mellan knappar och andra krångliga ställen där man inte kommer åt och städar ofta. Tydligen så är det rengöringsmedel i gummit som desinfekterar skrivbordet, perfekt för personer med bacillskräck som jag.

4. Skriv ut ditt bandage

bandage-3d-skrivare

Det här bandaget som ni ser här har skrivits ut från en 3d-skrivare. Jag som nyligen bröt handleden i en skidolycka i fjällen skulle uppskatta att ha den här uppfinningen till hands. Problemet med traditionella bandage är att de inte fläktar och börjar det klia är man i stort sett lämnad till sitt öde.

5. Tejp som kan öppnas i ett drag

tejp

Den här tejpen måste bara komma till Sverige och alla butiker måste börja använda sig utav den! Jag kommer ihåg när jag beställde hem en dator för länge sedan och skulle öppna upp tejpen med en kniv. Jag repade hela datorn! Inte kul, med den här tejpen hade man sluppit det missödet.