Dags att flytta kontoret till…

Då var det dags, månaden som jag om mina anställda har väntat på är äntligen här, vi ska flytta kontoret till nya lokaler, vi har utökat en del den senaste tiden och vi behöver ha mer utrymme så att vi kan arbeta mer effektivt.

Nu flyttar vi kontoret

Varför flyttar vi?

Detta är något vi har diskuterat länge, lokalerna som vi befinner i oss nu var bra för det ändamål och antalet anställda som vi hade i början, för cirka 5 år sedan, nu däremot är det inte alls funktionellt längre och det är därför vi har letat efter nya lokaler det senaste året.

Vi kommer alltså att flytta till centrala delarna av Stockholm och det gör att vi har närhet till samtliga våra kunder och klienter istället för att som nu behöva åka från Södertälje så fort vi skall träffa dem för ett möte. Detta är alltså även en bra tidsinvestering och det kommer garanterat att öka produktiviteten på mitt företag ganska mycket! Det blir kanon bra.

Flyttstädning och transport av kontoret

Vi kommer dock ha cirka 2-3 dagar ”downtime” när vi flyttar härifrån till de nya lokalerna eftersom att det tar lite tid att packa ned allting i lådor och sedan packa upp igen i de nya lokalerna. Vi kommer givetvis att anlita ett städföretag som gör en flyttstädning på kontoret för att spara ännu mer tid. Vi har även 3 st lastbilar som kommer och packar i alla grejer på fredag eftermiddag, detta blir toppen! Vi hörs när vi sitter i de nya lokalerna.