Ett framgångsrikt leende

Brist på tid

Som egen företagare har jag ofta brist på tid. Jag är min egen och det gör också att det är jag som behöver se till att jag drar in de pengar som behövs för att betala mina omkostnader. Detta är en del av charmen med att vara egen företagare, så jag klagar verkligen inte. Men detta faktum gör att jag inte alltid har tid till det jag skulle vilja göra. 

Tandblekning
Till exempel har jag länge funderat på att bleka mina tänder. Med åren har jag sett att mina tänder har gulnat allt mer och jag misstänker att det har att göra med mitt frekventa kaffedrickande. Jag skulle gärna gå till någon specialist på området men inser att jag kommer att ha svårt att prioritera det. Därför blev jag glad när såg att man faktiskt kan bleka sina tänder hemma! Tandblekning hemma är tydligen varken särskilt svårt eller så dyrt. Jag har länge trott att tandblekning var något man var tvungen att gå till en specialist för att genomföra och att det både var dyrt och tog lång tid. Men efter att ha gjort en del efterforskningar på nätet inser jag att jag har haft fel.

vita_tander_framgangsrik
Utseende
Ni undrar kanske varför jag vill bleka mina tänder? Att se bra ut är viktigt för mig. Det har inte att göra med att jag vill få positiva kommentarer från mina vänner, utan det är något som är viktigt för mig för min egen skull. Jag har märkt att jag trivs bättre och presterar bättre om jag är nöjd med mitt utseende. Det gäller både vilka kläder jag har på mig, mitt hårt, min hy och hur jag ser ut i övrigt. Mina tänder har alltid varit särskilt viktiga för mig. Jag tycker att jag har fina tänder och vill gärna kunna sprida glädje med mitt leende. På senare tid har jag märkt hur jag drar mig för att le för att jag skäms för mina gula tänder, och så vill jag självklart inte ha det.
Nu är det dags!
Så nu ska jag prova att bleka mina tänder, själv hemma. Jag har beställt ett paket och ser fram emot att det kommer på posten. Det ska bli roligt att prova och jag hoppas på riktigt bra resultat. Jag har läst på en hel del och tror att jag har hittat ett paket som är både prisvärt och ger bra resultat!